TOMAS INTAR LÄKEROL ARENA I GÄVLE

Här några bilder från soundcheck inför fredag kvällens konsert.
Gävleborna får även uppleva en andra konsert i kväll.
En reaktion på “TOMAS INTAR LÄKEROL ARENA I GÄVLE

  1. Hej! För ett par veckor sen fick jag frågan om jag ville sälja program på Ledin föreställningen på Läkerolen. OM jag vill? Så klart jag ville det:) Vi skulle gå in spelaringången på baksidan av arenan, och när jag är på väg in där kommer några herrar ut. Jag hinner se att den första som kommer är ingen mindre än Tomas Ledin. Jag hinner också tänka, att jag inte ska hejja på honom, för han kommer inte säkert se lilla mig och inte hejja tillbaka. Men då hejjar Tomas på mig. Han hejjar på lilla mig! Så tack Tomas för att du hejjade, det gjorde verkligen min kväll! Och tack för en fantastisk föreställning! Helena från Valbo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 7 =