SE TOMAS NU – INGEN TURNÉ SOMMAREN 2013

I dagarna har Tomas tillsammans med Live Nation beslutat att det inte blir någon turné till sommaren.

Efter de monumentala framgångarna med föreställningen SHOWTIME, TV-serien ”Så mycket bättre”, det senaste platina säljande albumet ”40 år/40 hits” och alla hedersamma utmärkelser, väntar nu istället en längre och välbehövlig ledighet.

Finalen för den två år långa succéföreställningen har förlagts till Karlstad, den 4 maj.

Den sista chansen – att i år – uppleva Tomas, blir alltså under vårens avslutande SHOWTIME turné.

3 reaktion på “SE TOMAS NU – INGEN TURNÉ SOMMAREN 2013

  1. Men vad synd ingen sommar utan ledin. Har åkt sverige runt i 30 år och njutit av tomas med familjen. Förstår dock om han behöver vila.

  2. Jeg er en norsk mann som alltid har vært en stor beundrer av Tomas Ledin, jeg har vært på mange av hans konserter her i Norge, det er like bra hver gang, Tomas Ledin er en fantastisk bra artist, så showet hans nå på t.v. 4 en nostalgisk og unik opplevelse, for meg er Tomas Ledin og hans flotte tekster og musikk noe jeg forbinder med sol og sommer, og ikke minst kjærligheten, uten Tomas Ledin, ingen sommer, synd at du ikke turnerer denne sommeren 2013, men jeg håper virkelig at du drar på turne sommeren 2014, og at du da også besøker Norge. He en fortsatt fin sommer Tomas.

    Med vennlig hilsen
    Leif Rønning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =