I KVÄLL I SVT – TACK FÖR MUSIKEN – MISSA INTE !!!

Fredag 4 januari – SVT 1 kl 21.00

Ledin: ”Jag har en positiv inställning till livet”

Tomas Ledin gästar i kväll Niklas Strömstedt i sista avsnittet av ”Tack för musiken”. Bland annat pratar de om att skriva lyckliga texter.

11 reaktion på “I KVÄLL I SVT – TACK FÖR MUSIKEN – MISSA INTE !!!

 1. Hej Tomas !
  Jag såg dej på skansen i somras & har även varit två gånger på Cirkus .
  Man blir så lycklig & glad att höra dina låtar.
  Kramar Lena

  Tack för din musik den lever man länge på .

 2. Sitter bänkad ikväll framför Tv:n <3 Jag vet hur underbart det var live! Du Tomas och Niklas gav oss så mycket njöt av varje minut ni bara levererade helt suveränt <3. Ni bara är bäst! Kramar

 3. Underbart program! Älskar Ledin men Strömstedt gör det så enkelt! Jag var på konsert med Ledin i Karlstad för några år sedan, blev då utslängd för jag och några väninnor stod längst fram och diggade, är det inte det man ska göra på en Ledin konsert?

 4. Hej Tomas,
  Denna kväll var den i särklass bästa ”Tack För Musiken”, helt fantastiskt någonsin 🙂
  Det blev inte bara en talk show, utan en otrolig musik show – säger bara WOW l!!

  Vilken underhållare och artist du är Tomas.
  Stora komplimanger till ett underbart band, Kleerup och Niklas!
  Många hälsningar,
  Andi

 5. Underbart snygg mockaskjorta!!! Skulle vilja ha tag i en sån till min sambo…har försökt googla men inte hittat någon. Skulle vara jätte tacksam om tips på märke. Tack för ett bra program!

 6. Hej Tomas. Tack för ikväll! Du betydde en del för mig när jag kom tillbaks till Sverige som 9-åring från Portugal med dina låtar på radio nu är jag 45. Blev mer nyfiken igen fom. ikväll i Tack för musiken och tänkte läsa alla dina texter. Sedan tycker jag du är mycket mycket snygg!! Du är väl bibehållen måste jag säga. Kram 😉

 7. Efter att ha sett programmet igår föll jag till föga, gjorde min man till viljes och köpte två biljetter till konserten i karlstad i maj. Insåg att jag gillar Tomas Ledin och de flesta låtar. Är man född 1960 så kan man t o m texterna. Otroligt att en 60-åring kan röra sig som en 25-åring, se ut som en 40-åring och sjunga så att minnen och känslor väcks.
  Och jag som trodde att jag bara gillade Björn Skifs och Ted Gärdestad 🙂

 8. Håller verkligen med vad Andi skriver.
  Ni båda borde göra något mer program tillsammans.
  Massa kramar från Barbro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + nitton =