Biljetterna till ”Ledin Showtime” på Sverigeturné släppta!

”Jag ser verkligen fram emot att få åka på turné i vår. En stor del av mitt liv har jag ägnat åt mitt låtskrivande och att utveckla mitt scenartisteri och jag är väldigt stolt över den här föreställningen. Det ska bli enormt kul att tillsammans med min ytterst begåvade ensemble få möta publiken runt om i landet.”– Tomas Ledin

Biljetterna till den hyllade föreställningen hittar du här!

En reaktion på “Biljetterna till ”Ledin Showtime” på Sverigeturné släppta!

  1. Tack för en underbar show med dig på Cirkus igår em
    ja åren går fort , 40 år sen vi tog studenten i Sandviken !
    Du är verkligen värd all uppskattning du får för ditt artisteri

    STORT LYCKA TILL i fortsättningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − två =