LEDINSHOWTIME – FÖRBEREDELSERNA HAR BÖRJAT

Höstens hetaste Stockholmsföreställning hade i september förra året premiär i Göteborg och sågs där av över 100 000 besökare. 
Efter 120 helt slutsålda föreställningar på Rondo, är det nu alltså dags för Cirkus på Kungliga Djurgården i Stockholm att slå upp portarna för den kritikerrosade publiksuccén LEDINSHOWTIME. Premiären är förlagd till torsdagen den 20 september. 
Vi gratulerar alla som redan har biljetter till höstens absoluta ”måste”.

Onsdag 150812: Ett första informationsmöte hölls igår, mitt på Cirkus gigantiskt stora scen. En tidsplan presenterades för den kommande månadens arbete inför premiären.

 

Onsdag 150812: En avslappnad Tomas satt mest och lyssnade när produktionsledningen gick igenom punkt för punkt.

 

Onsdag 150812: Man kan lugnt säga att stämningen var mycket god. Alla vill nu omgående komma igång med det produktionstekniska bygget och börja repetera så fort som möjligt.

En reaktion på “LEDINSHOWTIME – FÖRBEREDELSERNA HAR BÖRJAT

  1. Rondo var verkligen magiskt i höstas och i våras. Härligt kommer helt klart att komma till cirkus i höst 1;à gången blir 6 okt men nu först på plats i Sandviken endast 3 timmar för senad tur jag vet hur det är med sj så man bokar helt klart ett dygn innan. Kanonbra kommer det att bli imorgon hemma publiken som hade som högsta önskan att du kommer hem och levererar underbar musik härligt att även få kolla på din ide att kulturskolans elever är förband så vi får se och njuta till nya artister som är på g.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =