REKORDPUBLIK OCH SUCCÈ FÖR TOMAS!

Foto: Björn Lindgren / Blipix

Det blev en varm sommarkväll i stället för meteorologernas väderprognos med åska och regn. Tomas och hans musiker var uppenbart på ett strålande humör när de möte sommarens rekordpublik på närmare 8000 personer. Under två timmar sjöng Sofiero publiken med i allt från de välkända hitsen från 70-talet fram till de senaste årens stora låtar. Allsången var öronbedövande och mäktig. Tomas framförde även den sällan spelade ”Lay me your body down”, ”Så mycket bättre”-tolkningen ”Dansa i neon” och vårens stora Svensktopps hit ”Den jag kunde va” skriven av Mikael Wiehe.

Vi talade med en utpumpad och lycklig Tomas efter konserten:
– En magisk kväll på alla sätt, jag älskar verkligen att spela på de här utomhusarenorna och Sofiero är speciellt. Vi har så många lyckade premiärer att se tillbaks på här och det här blev inget undantag, underbart. Och vilken publik, jag kände direkt när vi kom in på scenen att det var mycket kärlek i luften. Vi bockar och bugar.

Läs mer om konserten på:
www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article15204684.ab
www.expressen.se/noje/musik/ledin-har-ju-faktiskt-vaxt-ur-fjantlatarna/

I morgon är det Sundsvalls tur. Vi gratulerar alla som har biljetter.

4 reaktion på “REKORDPUBLIK OCH SUCCÈ FÖR TOMAS!

  1. Ser att Du sjunger Den jag kunde vara solo. Varmt varmt Tack!!! Längtar ännu mera till Sandviken. Hoppas Du ut ökar med Nyckeln till dig där. Kram

  2. Helt klart att det blev succé. Något annat kunde det inte bli med dig Tomas och bästa bästa bandet Ove, Johan, Sebastian och Jörgen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − åtta =