FOLKFEST PÅ TOMAS SLOTT!

ÄNTLIGEN får Stockholm en egen folkmusik-festival då ett sextiotal artister framträder under två dagar! Ta med dina vänner, sprid budskapet och kom! Ryktet säger dessutom att Tomas dyker upp i något sammanhang under fredagseftermiddagen då det är fritt inträde.

Njut av visor, folkrock och traditionella toner ifrån hela världen. En folkfest med fem konsertscener, danslada, spelmansstämma, workshops och buskspel. Mat och dryck, marknadsstånd, camping och hotell på festivalområdet. Allt under ekarna i en unik slottspark!

Tomas berättar mer om festivalen i Aftonbladet:
www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15199451.ab

För mer information, besök festivalens hemsida:
http://hesselbyslottstockholmfolkfestival.se.

Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 3 =