SOMMARKONSERTER – TOMAS PÅ MINITURNÉ

På turné igen, Norge nästa! Efter en dryg veckas repetitioner i Stockholm och gästspel på ”Allsång på Skansen” var det nu dags för den första av sex konserter i Norge, Finland och Sverige. Här en bild från i lördags.

Efter mega-succén på Skansen i tisdags var det – som synes – bara glada miner. Med ett publikrekord på närmare 27000 i publiken och 1,2 miljoner TV-tittare och därtill strålande recensioner fanns det inte så mycket att klaga på.

Piloterna borde kanske ha tittat åt det andra hållet…. Konserterna som Tomas gör i augusti är: torsdag den 2/8 – Helsingborg, lördag den 4/8 – Sundsvall, lördag den 11/8 – Jakobstad (FI), söndag den 12/8 – Helsingfors (FI) och lördag den 18/8 – Sandviken. 

Tomas flyger just nu högt på listorna med samlingsalbumet ”40 år/40 hits”. Fortfarande placerad på försäljningslistans första plats. I lördags, några lugna minuter för Tomas och bandet på väg till kvällens konsert i Langesund i Norge.

2 reaktion på “SOMMARKONSERTER – TOMAS PÅ MINITURNÉ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + sjutton =