Tomas Ledin gör ett fåtal exklusiva sommarkonserter!

1972 släppte Tomas Ledin sitt debutalbum. Det har gått 40 år sedan dess och detta kommer att firas under ett aktivt 2012. Tomas startar med två unika konserter på Södra Teatern i Stockholm, där debutalbumet ”Restless Mind” framförs i sin helhet. Till sommaren släpps ett samlingsalbum med Tomas fantastiska låtskatt. Under våren fortsätter publik och kritikersuccén SHOWTIME på Rondo i Göteborg. För att sedan, efter det fantastiska mottagandet – över 100 000 gäster – i september flyttas till Cirkus i Stockholm.

Utöver detta har Tomas bestämt sig för att även göra det som han verkligen älskar – åka på sommarturné. I sommar blir det inte någon stor turné utan endast ett fåtal konserter, varav tre i Sverige. De utvalda platserna är Helsingborg, 2 augusti på Sofiero Slott, Sundsvall, 4 augusti på Norrporten Arena och Sandviken, 18 augusti på Göransson Arena. Biljetterna till konserterna i Helsingborg och Sandviken släpps 12 mars, biljetterna till Sundsvall är redan släppta.

Tomas berättar: ”Jag hade tänkt vara helt ledig i sommar men det gick inte att säga nej. Jag känner mig enormt taggad. Viktigt för mig också att konserterna görs i norr och söder, och i Norge och Finland, där jag inte spelat på länge. Vi ska bjuda på en klassisk sommarkonsert med undertecknad och framföra alla låtar, ja, nästan i alla fall….”

Med sig på scen i sommar har han; Jörgen Ingeström på klaviatur, Sebastian Nylund gitarr, Ove Andersson bas och Johan Franzon på trummor

För mer information LiveNation.se och www.tomasledin.se

Datum
27.7 Sarpsborg, Kullåsparken (NO)
28.7 Langesund, Wrightegaarden (NO)
2.8 Helsingborg, Sofiero Slott
4.8 Sundsvall, Norrporten Arena
11.8 Jakobstad, Jaro (FI)
12.8 Helsingfors, Finlandia House (FI)
18.8 Sandviken, Göransson Arena

Biljetter
Helsingborg
LiveNation.se, Kulturbolaget.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000 (köpta biljetter kan hämtas ut på ATG- eller Eventim-ombud).

Sundsvall
LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Sandviken
LiveNation.se, goranssonarena.se, telefoninfo (ej bokning) 026-241381

Presskontakt
Live Nation, Catarina Oscarsson 08-665 01 30, catarina.oscarsson@livenation.se
Universal Music, Christina Bredberg, christina.bredberg@umusic.com, 070-738 87 29, 070-529 53 67

7 reaktion på “Tomas Ledin gör ett fåtal exklusiva sommarkonserter!

 1. Attans, jag sa ju till Ove att ni skulle köra en liten konsert i lilla Eslöv den 4 aug på ett litet bröllop 😉

 2. Norrbotten eller Västerbotten vore kul om även Vi fick EN sommarkonsert med Den bästa och det bästa Bandet ( mina favoritkillar 🙂 . Men det verkar inte bli så i sommar (Sverige slutar faktiskt inte i Sundsvall) . Så Då åker jag ut på vägarna igen i augusti. Många platser i Sverige/ Finland får jag ju faktiskt se det är ju ochså kul.
  Hjärtligt Tack för att sommarturnén kom ut tidigt innan semestern var bokad. Hjärtligt Tack för ett helt magiskt veckoslut 23-25/2 på Rondo. Musik Det bara är magi!Kramar

 3. Väkommen hem i augusti, biljetterna är bokade. Synd bara att det inte blev en utomhuskonsert i Högbo… / Fansen

 4. Vällkommen till Finland, vi väntar på dig. Du är den bästa av alla.
  Olet loistava laulaja ja upea esiintyjä. Sinua odotetaan todella tänne Suomeen!

  • Du är inte den enda. Hittar överhuvudtaget ingen information på någon finländsk sida om spelningarna 🙁

 5. Biljetterna för spelningarna i Finland kommer med stor sannolikhet att säljas av Menolippu senare på våren. Har tyvärr på känn att en stor del av Tomas potentiella publik i Helsingfors ( mig inbegripen ) kommer att gå miste om konserten, eftersom Madonna spelar på Olympiastadion samma kväll. Datumet är verkligen illa valt 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =