RÖSTA PÅ DAVID!

Ni som har sett Ledin Showtime på Rondo vet ju att David Lindgren gör ett fantastiskt jobb i showen. Bland annat gör han rollen som Unge Ledin. I helgen är det dags för Davids debut i Melodifestivalen, där han tävlar med låten ”Shout it out”, skriven av Fernando Fuentes & Tony Nilsson. Kolla in klippet här, där David berättar om sig och om låten. Och du, missa nu inte att RÖSTA PÅ DAVID i helgen!!

7 reaktion på “RÖSTA PÅ DAVID!

  1. Klart vi skal rösta på David! Vi har sett deg som ung Ledin 12 ganger og synes du gjør en FANTASTISK jobb 🙂

    Hilsen Oslo – ligaen

  2. Jag önskar dig David verkligen LYCKA TILL I MELODIFESTIVALEN!
    Det är ju första gången någon från Ersmark (min hemby) deltar så det är extra spännande. Om jag gillar låten ska jag självklart rösta på dig!
    Med vänlig hälsning, Berith

  3. Kalix röster har du helt klart! Har just kollat på alla 8 bidragen från Göteborg. Du var helt klart bäst! Har även sett dig som ung Tomas. Ledin på Rondo 8 gånger där du gör det fantastiskt där är Du en ung Tomas vilken fantastisk röst / showman Du är. Riktigt bra var du ochså i Oscarskyrkan i nov så jag vet vad Du går för. Dessutom är Du ju född i Kalix extra kul är det. Lycka till på Lördag. Jag återkommer till Rondo 23 feb…..:-)

  4. Jag såg genrepet igår. David var klart bäst, han kommer att gå långt! Tråkigt för Tomas å bli av med en sån duktig kille 😉 Han kommer säkert få fullt upp med Mellon framöver…tror jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + tolv =