Tomas Ledin framför sitt debutalbum ”Restless Mind” 40 år senare

Den 14 mars i år är det 40 år sedan Tomas Ledin släppte sin debutplatta ”Restless Mind” (1972). Den 14 mars äntrar han Södra Teaterns fantastiska scen och framför sitt debutalbum ”Restless Mind” i sin helhet – 40 år senare. Biljetterna till den unika konserten släpps onsdag den 8 februari.

Med sig på scen har han musikerna; Jörgen Ingeström på klaviatur, Sebastian Nylund gitarr, Ove Andersson bas och Johan Franzon på trummor.

Samma dag, den 14 mars, släpps även en limiterad CD-utgåva av albumet ”Restless mind”. Materialet har remastrats och tre bonusspår har lagts till. Dessa tre låtar spelades in under samma period men fanns inte med på albumet.

Tomas berättar: ”Idén till konserten kom från mina musiker som hört albumet på Spotify. De förslog att vi borde göra en konsert på just det materialet. Jag lyssnade på låtarna för första gången på evigheter och blev glatt överraskad. Vad jag hör är en ung man med gitarr, som jag gärna vill komma lite närmare igen.”

Konsertinfo
14.3 Stockholm, Södra Teatern

Biljetter
LiveNation.se, Södra Teaterns biljettkassa 08-531 99 490 samt sodrateatern.com

2 reaktion på “Tomas Ledin framför sitt debutalbum ”Restless Mind” 40 år senare

  1. Såg Tomas första gången då Sagabiografen i Gävle skulle läggas ner. En sandvikskille….och ren och skär magi! Tydligen hade ett framträdande gjorts vid invigningen av köpcentrat i Valbo innan detta i biografsalongen. Men för mig finns detta framträdande i biosalongen tydligt i minne. Andra, mycket berömda, artister uppträdde samtidigt. Men Tomas stal allt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 18 =