Strax efter midnatt

Strax efter midnatt. För en dryg timme sedan var det fullt ös här. ”I natt är jag din, I natt är du miiiiiiin….”

2 reaktion på “Strax efter midnatt

  1. Hej Tomas! Vet inte var jag ska komma åt att fråga dig, men jag provar här…
    Vi ska upp och se dig i Gbg den 17 december 21.00 och har önskemål om en låt, som vi aldrig har fått höra live trots att vi varit på väldigt många av dina konserter. Våra män bara älskar din låt Nyckel till dig, den går alltid på hög volym här hemma. Flera gånger när vi varit på väg till dina konserter så har de båda hoppats på att du ska spela just den låten, men tyvärr än så länge inte fått höra den. Nu fyller en av dem 35 år (Andreas) och eftersom du är deras stora idol (ingen sommar utan Tomas Ledin) och de inte önskar något hellre, så hoppas vi att du kanske kunde spela den för dem. Med vänliga hälsningar Hanna och Sara från Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tretton =